Az első konzultáció célja, hogy megismerjük egymást és választ tudjak adni kérdéseire az együttműködésünkről és a szolgáltatásaimról. Akár egy szervezet vezetőjeként a cég működésével kapcsolatos megoldásokkal akár a személyes vagy csoportos motivációs térképpel kapcsolatos kérdései vannak, egy ilyen konzultáció segít eldönteni, hogy merre tovább.


  • Kategória: Business
  • Időtartam: 00:30 Óra
  • Helyszín:Google Meeting Link

Ár:Ingyenes

 

Leírás

Javaslom a konzultációt azoknak, akik szeretnék fejleszteni a vállalkozásukat, de bizonytalanok a szolgáltatással kapcsolatban, esetleg egy vagy két konkrét akadályt szeretne megoldani, de nem tudja, hogy külsős segítséggel hogyan lenne  ez kivitelezhető. Nem volt még tapasztalatuk ilyen együttműködésben, mert túl kicsinek gondolták a céget egy ilyen projekthez. Azok számára is hasznos lehet, akik a generációváltás időszakában szembesülnek nehézségekkel vagy a fluktuáció, az alulmotiváltság és az együttműködés hiánya akadályozza a céget a növekedésben.

Azon magánszemélyek, akik karrierváltás előtt állnak, vagy épp a kiégés jeleit érzik magukon, úgy érzik, hogy nem elégíti ki őket már a munkájuk, de még nem szeretnének vagy nem tudnak coaching programokon részt venni, szintén hasznos információkat nyerhetnek egy kötetlen konzultáció során, ahol bemutatom a motivációs térkép előnyeit és eszközeit.