Gyakori fejlesztési feladatok

Szervezeti struktúra kialakítása

Az Ön vállalkozása is egyedi, miért ne lenne éppen a szervezeti felépítése is az? Ez a kulcsfontosságú stratégiai elem határozza meg hogyan szerveződnek a munkafolyamatok, a kommunikáció és a döntéshozatali mechanizmusok.

Tudjon meg többet  

Jelentésrendszer kidolgozása

Döntéshozatal sebességének növelése. Rugalmasság a változó körülményekhez. Ezt teszi lehetővé a vezető számára egy átgondolt és strukturált jelentésrendszer.

Tudjon meg többet  

Folyamatok szabályozása

A hatékonyság és növekedés alapja. A kis- és középvállalkozások számára a folyamatok szabályozottsága esszenciális a zökkenőmentes működéshez.

Tudjon meg többet  

Belső kommunikációs stratégia

Vajon a kollégák mindig jól tudják priorizálni az e-maileket? Megfelelő hangnemben és tartalomban válaszolnak egymásnak? Rendszeresek és hatékonyak azok a heti meetingek?

Tudjon meg többet  

Onboarding kialakítása

A cégkultúra szerves része, ami már a 0. percnél determinálja, hogy a dolgozó hogyan fog beilleszkedni. Ne hagyja irányítás nélkül!

Tudjon meg többet  

Motivációs térkép elemzés

Számszerű információt ad az egyéni vagy csapat motivátorokról, motivációs érzékenységről, méri a jelenlegi motivációs szintet, megmutatja a motivációs faktorok fontossági sorrendjét és hogy ezek mennyire vannak kielégítve.

Tudjon meg többet