Motivációs térkép elemzés

Hogyan is működik a Motivációs Térkép?

Megmutatja, hogy a sokféle motiválási eszközből kinél mikor mit, miért és hogyan alkalmazzunk. Egy kulcsot ad ahhoz, hogy milyen motivációs eszközzel lehet egy munkatársat mozgásba hozni, hogyan lehet rávenni a hatékonyabb munkavégzésre úgy, hogy jó érzéssel végezze.

Egyéni Motivációs Térkép

Megmutatja az egyén motivációs preferenciáinak egymáshoz képesti erősségi sorrendjét. A kiértékelést végző Motivational Maps Licensed Practitioner segít az egyénnek és vezetőnek ezt a tudást hasznosítani, ami által saját karrierjükkel kapcsolatos jobb döntéseket hozhatnak, és erősíthetik a vezetői készségeiket.
Egyéneknek, vezetőknek és coach-oknak ideális eszköz.
                 

Csapat Motivációs Térkép

Megmutatja, hogy mi motiválja az adott csapatot. A Csapat térkép a csapattagok egyéni eredményeiből összevonva készül. A vezető a kiértékelést végző (Licensed Motivational Maps Practitioner) segítségével megértheti milyen mozgatórugói vannak a csapatnak.

Szervezeti Motivációs Térkép

Megmutatja, hogy az ott dolgozók motivációja mennyire egyezik a cég értékeivel, küldetésével, jövőképével. A Térkép  mélyebb információt ad és mélyebb megértést biztosít, mint a hagyományos dolgozói felmérések.